کد خبر 1817986
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲

به گزارش مشرق، امید ادیب فعال رسانه در تلگرام نوشت:

ایران در پاسخ به ۳ دور تجاوز آمریکا، ۳ پایگاه آمریکا در منطقه را با رویکردی متقارن و متناسب هدف قرار دارد. آمریکا، هیچ زیرساخت مهم مرتبط با تنگه هرمز یا توان تهاجمی ایران در دریا را مورد اصابت قرار نداد؛ متقابلا ایران تجهیزات و زیرساخت‌هایی را که آمریکا به تازگی وارد منطقه کرده و قصد داشت در آینده نزدیک به آن‎ها حمله کند، در دو کشور حاشیه خلیج‎فارس با موفقیت منهدم کرد.

طی شب های اخیر حمله ایران به اسرائیل، پاسخ رژیم به ایران، حملات آمریکا به جنوب ایران و پاسخ های ایران به آمریکا همگی دارای یک ویژگی مشترک بودند؛ احتیاط، پرهیز از جنگ تمام عیار و تلاش برای رد نشدن از آستانه جنگ؛ اما چرا هر ۳ بازیگر، این احتیاط را دارند؟آمریکا در هفته دوم جنگ با درک این نکته که در تغییر رژیم شکست خورده، جنگ تاب‎آوری را با نیت تحمیل خواسته های هسته ای، منطقه ای و موشکی خود به ایران آغاز کرد. ایران هم به دلایلی واقع بینانه به این درک رسیده که نابودی دشمن صهیونیستی در مقطع فعلی در دسترس نیست و جنگ با آمریکا هم که از اساس موجودیتی نبود. لذا ایران هم رویکرد جنگ ترکیبی نظامی، اقتصادی را به صحنه آورد تا طرف مقابل تسلیم خواسته های ایران از جمله مدیریت تنگه هرمز، رفع تحریم ها و خروج از منطقه شود. اگر این منظومه تحلیلی را بپذیریم، تحمیل اراده به طرف مقابل یا با جنگ تاب آوری ممکن است یا با جنگ تمام عیار زیرساختی.

به دلایل روشن هر دوطرف جنگ، فعلاً نبرد فرسایشی با هدف کم آوردن طرف مقابل را انتخاب کرده اند. لذا به‎رغم زد و خوردهای سنگینی که طی شب های گذشته صورت گرفت، آتش بس همچنان از نظر همه طرف ها پابرجاست! این معادله زمانی تغییر می کند که یا نفس یک طرف بریده شود یا از تسلیم طرف مقابل ناامید شود. در آن زمان احتمالاً باید منتظر جنگی کوتاه مدت ولی پرشدت و زیرساختی باشیم.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • دلسوز دین و وطن IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
    0 0
    با سلام به نظر بنده دلیل اینکه ما در جنگ تا حالا کم نیاوردیم کمک خداوند هست که به دلیل تلاش انسانهای مومن این کمک بوده و الان میدانند تا این کمک هست کاری از پیش نمی‌برند پس باید این کمک حذف شود و تنها راهش رواج فساد و دور کردن مردم از خداوند است این است استراتژی پنهان جنگ فعلی که دارند دنبال میکنند
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
    0 1
    عراقچی دیشب دوبار جنگ بخاطر مقاومت بود نه دیپلماسی
  • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
    0 0
    ممکن است در آستانه امضای به اصطلاح توافق، آمریکا یک حمله کسترده و سنگین انجام دهد یا جنایتی مرتکب شود، باید در لحظه پاسخ سنگین بگیرد آنهم در کشورهای متحدش.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس